(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Iqtisodiyot dinamik fan bo‘lib, uning tili doimo rivojlanib boradi. Unda o‘rnatilgan, "o‘z" va "o‘zlashtirilgan" atamalar mavjud, boshqa tillardan yoki fanlardan olingan.