(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Sepsis muammosi xozirgi paytda ob’ektiv sabablar tufayli dunyo mikyosida tobora dolzarb masala bo‘lib kolmokda. Masalaning dolzarbligi sotsial-iktisodiy, sotsial-biologik va demografiya ko‘rsatkichlari singari mavjud omillar yig‘indisiga bog‘lik.