(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada Said Ahmad hajviy asarlaridagi so‘zlarning yasalish hodisalari, qaysi so‘z turkumlarda ko‘proq yasalish hodisalarning kuzatilgangi va adib asarlarida ishlatilgan so‘zlarning qay tarzda shakllanganligi, adib matn tarkibida so‘zlarni qo‘llayotgan vaqtda so‘zlar o‘zining qay jihatdan va qaysi xususiyatiga ko‘ra tabiatini ochib berganligi aks ettirilgan.