(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada professional ta’lim tizimida mustaqil ta’lim soatlarini bajarish metodikasi hamda uning muammolarini va mustaqil ta’lim soatlarini samarali tashkil etishning innovatsion yechimlariga oid izlanishlar berilgan.