(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada XXI asr ko‘nikmalarini rivojlantirish, K modeli ko‘nikmalarining turli sohalar va fanlarda ularning muhimligi, 4K tamoyili asosida o‘quvchilarning qoraqalpoq tili fanidan kolloborativ ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari haqida ma’lumot keltirilgan.