(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Студенттер мен оқытушылардың санасында қалыптасқан университеттің тұрақты оң имиджі және олардың университет туралы айтқан сөздері университет имиджін қалыптастыру және қолдау үшін өте маңызды. Жоғары оқу орнының оң имиджін қалыптастыру талапкерлерді тарту мен бәсекеге қабілеттілікті жоғарылатудағы басты мәселелердің бірінен саналады Университеттің имиджі оның нәтижелі қызметінің көрінісін мақсатты ақпараттық жұмыстар арқылы жүйелі түрде ұдайы танытуымен қалыптасады.