(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqi xalq o‘yinlarining tarixiy taraqqiyoti va shakllanish bosqichlari haqida ma’lumotlar berilgan. Bundan tashqari, u musiqali xalq raqslari va ularning asarlarini shakllantirishda intellektual shaxslarning hissasi va ifodalarini yoritadi.