(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida texnologiya fani tashkil etish, o‘tkazish va ushbu fan o‘quvchilar o‘quv faoliyatigagi samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.