(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada o’qituvchi shaxsiga qo’yilgan talablar, demokratik jamiyatda pedagoglik kasbi hamda o’qituvchilik kasbining bugungi kundagi jamiyatdagi ahamiyati va roli yoritib berilgan