(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada o’zbek xalqi etnik turmush tarzida antrapologik qarashlar hamda xalqlarning kelib chiqishi va shakllanishi haqida fikr yuritilgan.