(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Farg’ona viloyati Toshloq tumanining geografik o’rni, kelib chiqishi, mamuriy tuzilishi, aholisi hamda zichligi, tumaning xo’jalikdagi ahamioyati va yer maydonlarining bandlik ko’rsatkichlariga to’xtalib o’tilgan. Shu bilan birga ushbu hududda qishloq xo’jaligi mahsulotlarini yetishtirish va korxona tashkilotlar haqida ma’lumot berib o’tilgan.