(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Оғиз бўшлиғи шиллиқ қаватларида сурункали замбуруғли яллиғланиш патогенезида ўзига хос аллергик компонентлар – шиллиқ қават ҳужайраларининг эксудатларида аниқланиши, бу жараённинг қай даражада кечаётганлигини объектив баҳолаш ва қўлланилаётган терапия самарадорлигини баҳолашга имкон беради.