(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada zoologiya fanini o‘qitishda amaliy va ko‘rgazmali uslublarni qo‘llash orqali dars samaradorligini oshirish, ilmiy tadqiqot olib borish qobiliyati, ijodkorlik, mustaqil izlanish, ilmiy dunyoqarashini shakillantirish, fanga qiziqishini chuqurlashtirish ko‘nikma va malakasi shakllantirish mezonlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.