(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Andijon viloyati Marhamat tumani va uning geografik o’rnining kelib chiqishi to’g’risida ma’lumotlar berib o’tilgan. Tumanning davolashdagi ahamiyati, shuningdek turistik va geografik xususiyatlari haqida batafsil tushuncha berilgan.