(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada monoton ma’ruzalardan voz kechish, interfaol usullar bilan ta’limga dinamik va rag’batlantiruvchi yondashuvlar hamda bu orqali talabalarni o’quv jarayoniga faol jalb qilish, amaliy tajribalar, guruh muhokamalari yoki multimedia taqdimotlari orqali hamkorlikni, tanqidiy fikrlashni va muammolarni hal qilish ko’nikmalarini rag’batlantirish haqida so‘z yuritilgan.