(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
maqolada maktabgacha ta’lim haqida so’z boradi. Rivojlangan davlatlardagi maktabgacha ta’lim tizimi haqida turli xildagi ma’lumotlar berilgan. Xorijiy davlatlardagi maktabgacha ta’lim tizimini o‘rganib, ulardagi ilg’or tajribalarni sharoitimizga moslab tadbiq qilish kerakligi haqidagi fikrlar aytib o’tilgan va turli xildagi tavsiyqlar berilgan.