(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada A.Oripov she’rlarining qoraqalpoq tilidagi tarjimalar to‘plami haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, A.Oripovning ba’zi she’rlari tarjimasidagi til xususiyatlari to‘g‘risida to‘xtalib o‘tilgan.