(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada yozuvchi S.Siyoyevning “Avaz O‘tar” romanida tarixiy haqiqatning badiiy ifodasi o‘rganilan. Unda asarning o‘ziga xos qirralari bilan bir qatorda adib badiiy-ruhiy tahlil va ijodiy fantaziya uyg‘unligini yetarlicha ta’minlay olmaganiga ham e’tibor qaratilgan. Maqolada ilgari surilgan fikr-mulohazalar muxtasar holda umumlashtirilgan.