(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O’zbek tilida iqtisodiyotga oid terminlarning shakillanishi va qo’llanilishi. Bundan tashqari mamlakatimizda chet tillarini o`rganishga bo`lgan e`tibor, iqtisodiy munosabatlarda chet tillarini bilishning zaruriyligi, iqtisodiy neologizmlarning qay tarzda qo`llanilishi haqida yoritilgan.