(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqola O‘zbek milliy iqtisodiyoti lug‘atiga kirib kelayotgan yangi terminlar ya’ni neologizmlarning iqtisodiyotimizdagi o‘rni va dolzarbligi haqida yoritilgan.