(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqola "Tilning Iqtisodiyotdagi O’rni" iqtisodiyot sohasidagi til o’rganish va uning iqtisodiyotda qanday o’rni borligini tushuntiradi. Ushbu maqola, tilning biznes, xalqaro savdo, globalizatsiya kabi muhim ko’rsatkichlarda qanday rolini o’rganishga yo’naltirilgan. Til, iqtisodiyot politikasi bilan integratsiya qilinadi va bu, korxonalar, savdo bloklari va xorijiy tijorat bilan hamkorlikda o’z ta’sirini ko’rsatadi. Maqola, tilni o’rganishning iqtisodiyot sohasidagi muhimligini tushuntirib, o’qituvchilar, talabalar va iqtisodchilar uchun foydali bo’ladi.