(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu taqtiqotda Germaniyalik sayohotchilarning Yaponiyaga sayohat va biznes maqsadida tashriflari haqida bo’lib, ularning ikkinchi jahon urushi paytidagi va hozirgi zamondagi munosabatlari aks ettiriladi. Shuningdek, Yaponiyaga germaniyalik turistlar oqimining kelgusi uch yillik prognozi ekonometrik vaqt qatori asosida tahlil qilingan.