(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda islom moliyasini rivojlanishida investitsiyalarning ahamiyati va o‘rnini vaqt qatorlari bo‘yicha ekonometrik modellar yordamida ko‘rib chiqamiz.