(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada biz nima uchun kichik biznes va xususiy tadbirkorlikda tilni rivojlantirish bugungi jamiyatda hamon dolzarbligi va uning iqtisodiy barqarorlikni ta’minlash va shaxsning imkoniyatlarini kengaytirishda har doimgidek hayotiyligining sabablarini o‘rganamiz.