(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Bu maqolada semantikaning, yoki tilning ma’noni tahlil qilishning asosiy ko’nikmalarini, metodologiyasini va muhimiyatini tahlil qilinadi. Semantika, tilning ma’noni, ma’niy qatlam va o’zgaruvchanliklarini o’rganishda muhim bo’lgan ilmiy usuldir. Maqolada semantikaning ilmiy asoslarini ta’kidlanadi va o’qituvchilar, tadqiqotchilar yoki boshqa qiziqchilarga bu soha bo’yicha foydali bo’lishi maqsadida tuzilgan.