(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Oliy ta’lim muassasalaridaastronomiya fаnlаrigа оid mаshg‘ulоtlаrni sаmаrаli tаshkil еtishdа о‘qituvchilаrning zаmоnаviy аxbоrоt tеxnоlоgiyаlаridаn xаbаrdоr bо‘lishi vа ulаr yоrdаmidа mаshg‘ulоtlаrni lоyihаlаshgа оid kоmpеtеntlikkа еgа bо‘lishi muhim sаnаlаdi.