(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Bu maqolamizda iqtisodiy terminlarni oʻrganish uchun lug’atlardan qanday foydalanish kerakligini, oʻziga xos koʻrinishlarni va muhim ta’limotlarni o’rganishda qanday yondashish mumkinligini ilmiy o’rganib chiqdik. Maqolada foydalanuvchilarga qulaylik yaratish, aniqligini oshirish, va iqtisodiy sohada ma’lumot olish uchun mo’ljallangan ma’lumotlarga e’tibor qaratdik.