(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Мақолада ўзбек ва туркман тилларининг фонетик тизимидаги умумий ўхшашликлари ва фарқли томонлари тадқиқ этилиб, мисоллар асосида изоҳланди.