(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ayniyat va tengsizliklarni yechishda o‘zgaruvchini almashtirish usuli deb, nomlangan usul afzalliklari muhokama qilingan.