(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Mazkur maqolada Namangan viloyati yer resurslarini holati, hududiy tarkibi, qishloq xo’jaligi maydonlaridan foydalanish darajalari, axolining qishloq xo’jaligi yer maydonlaridan foydalanishida yuzaga kelayotgan muammolar o’rin olgan.