(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu ilmiy maqola O‘zbekistonda venchur biznesini rivojlantirishning hozirgi holatini tahlil qiladi va ushbu muammolarni bartaraf etish va mamlakatda tadbirkorlik va innovatsiyalarning barcha imkoniyatlarini ochish strategiyasini taklif qiladi.