(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada yillar o’tsada she’rlari hamon o’quvchilarni chuqur o’yga solayotgan, o’zbek she’riyatining zabardast vakili Usmon Nosir haqida so’z yuritamiz. Uning oltinga teng she’rlarini o’qib tahlil qilamiz. Bizga hali to’liq tanish bo’lmagan, biz uchun yangilik bo’lgan she’rlaridan bahramand bo’lamiz. Uning she’rlarini ta’sir kuchi yillar o’tsada nima uchun bu darajada sayqallanib ketayotgani haqida fikr mulohaza yuritamiz.