(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Matematikadan boshlang‘ich ta‘lim sohasida ma‘lum bilim va uquvlarni egallash va bolalarni o‘qitish orqali tarbiyalashni o‘zlashtirishi kiradi