(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada temperament haqida umumiy tushuncha va uning psixologiya fanida o’rganilishi haqida umimiy ma’lumotlar va uning to’rtta turi (melanxolik, sangvinik, xolerik va flegmatik) haqida keng yoritilib berilgan.