(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ушбу тезисда қишлоқ хўжалигини давлат томонидан қўллабқувватлашни кучайтириш билан боғлиқ турли масалалар муҳокама қилинган. Унда давлатнинг қишлоқ хўжалигини ривожлантириш борасидаги саъй-ҳаракатларини амалга оширишда дуч келадиган муаммолар ва имкониятларга алоҳида эътибор қаратилган.