(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada bog‘lardan yuqori hosil olish uchun qator oralariga asosiy ishlov berishda yangi texnologiyalar va texnikalardan foydalanish, bog‘ qator oralarini belgilangan agrotexnik talablar darajasida shudgorlash ishlarini o‘z vaqtida sifatli ishlov berishda ishlatildigan ishchi organlarni texnik talili keltirilgan.