(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada murakkab sharoitlardan o’tgan temir yo’l yer polotnosining deformatsiyalanishi va ularning kelib chiqish sabablarining tahlili keltirib o’tilgan.