(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlarni o‘zini anglash tushunchasi ko‘rib chiqiladi,o‘smirlik davriga xos xususiyatlar va bu davrda o‘z-o‘zini anglashni shakllanishi va rivojlanishi xususiyatlari o‘rganiladi.Ijtimoiy muhitda o‘zini o‘zi shaxs sifatida kamol toptirishga qaratilgan ichki kuzatishlarining ijobiy salbiy jihatlarini o‘rganishga qaratilgan.