(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Мазкур тадқиқот ишимиз РИКМИАТМ Бухоро филиалида олиб борилди. Шифохонада турли хил генезли тўр парда ангиопитияси ташхиси билан мурожаат қилган беморлар тиббий кўрикдан ўтказилди ва даволаш натижалари ўрганилди. Бўлимда 40-70 ёшдаги 65 та бемор стандарт текширувдан ўтказилди ва гуруҳларга бўлиниб, стационар шароитда консерватив даволаш усуллари олиб борилди. Даводан олдинги ва даводан кейинги натижалар тахлил қилиниб, даво самарадорлиги бахоланди.