(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada yoshlarning ijtimoiy-siyosiy ongidagi o’zgarishlar dinamikasini o’rganishning tadqiqoti, uslubiy asoslari tahlil qilingan. Shu munosabat bilan dunyoning yetakchi ilmiy markazlari, oliy ta’lim muassasalari tomonidan olib borilayotgan ilmiy tadqiqot natijalari siyosiy-falsafiy nuqtai nazardan tahlil qilinmoqda. Maqolada yoshlarning ijtimoiy- siyosiy ongidagi o‘zgarishlar dinamikasini ilmiy tadqiq qilish imkoniyati yaratilgan.