(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Psixologiyada o’rganish doirasi va faoliyat sohalari barcha tirik organizmlarning barcha hayotiy faoliyati bilan bog’liq bo’lgan xatti-harakatlarini qamrab olish uchun kengaytirilgan, jumladan, ta’lim, sog’liqni saqlash, milliy rivojlanish, huquq va jamiyat yoki jamiyatdagi shaxsning kundalik hayoti bilan bogʻliq.