(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Яқин дўст-биродаримиз, устоз олим ва фаол жамоат арбоби – Шуҳрат Самариддинович Сирожиддинов ўз ҳаётининг олтмиш учинчи баҳорини қарши оляпти. Бордию бу яхши ҳолатми ёки...?-қабилидаги савол кўндаланг қўйилса, масала ҳар биримизнинг муносабатимизга кўра турлича ечим топиши аниқ.