(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Mazkur kichik tadqiqot ishida Alisher Navoiyning davlat arbobi sifatidagi faoliyati, vaqf qildirgan yerlari, qurdirgan binolari, jonkuyar davlat arbobi sifatidagi faoliyati o‘rganilgan.,