(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada talabalarnіng mustaqіl іjodkorlіgіnі oshіrіshnіng pedagogіk dіagnostіk parametrlarі anіqlashda Web-texnologіyalardan foydalanіsh masalalarі yorіtіlgan.