(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada, Oʻzbek tilini oʻqitish metodlardan foydalanishning oʻrni, grammatika-tarjima, interfaol doskalar, audio-vizual yordamchilar, simulyatsiya oʻyinlari haqida fikr yuritilgan.