(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada sholini asosiy ekinda urug‘idan va ko‘chatidan yetishtirish hamda azotli o‘g‘itlar bilan belgilangan yillik me’yorni o‘simlikning vegetattsiya davrida tabaqalab berish va agrotexnik tadbirlarni o‘z vaqtida amalga oshirish sholi hosildorligini oshishiga ta’siri yoritilgan.