(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada yangi yaratilgan oʼrtapishar “Sadaf” sholi navini urugʼiga biooʼgʼitlar bilan ishlov berib, ekish meʼyorlarini (4,5,6 mln.dona/ga) hisobida dala tajriba maydoniga joylashtirilganda urugʼlarning unuvchanlik darajasiga va koʼchat qalinligiga taʼsiri yoritilgan.