(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatida soliq tushimi, soliq tushimi O’zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirishda muhim ahamiyat kasb etishi kabi ma’lumotlar tahlil etilgan.