(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Uy qurish poydevordan boshlansa, shaxs kamoloti bog`chadan boshlanadi. Bola umumiy o`rta ta`limga qadam bosgunga qadar bosib o`tadigan yo`l bu bog`chadir. Bog`chada olingan tarbiya, ta`lim, insoniy xususiyatlar bola psixologiyasida o`chmas iz qoldirib, tom ma`noda, uning kelajak taqdirini belgilab beradi.