(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston pul siyosati, mamlakatning iqtisodiy rivojlanishi, barqarorligi, inflyatsiya hamda mavjud iqtisodiy vaziyat to’g’risida ma’lumot erilgan.